Je hoeft het niet alleen te doen

Je hoeft het niet alleen te doen

Je verdriet kan ik niet wegnemen. We kunnen er samen wel bij stil staan. Dasein noemde Heidegger dat.

Op een lichte en liefdevolle manier help ik je zicht te krijgen op dat wat aandacht nodig heeft. Samen verkennen we wat je kan helpen in deze periode van je leven. Op fysiek, sociaal, persoonlijk en spiritueel vlak.

De vragen in Kairos geven een handvat voor gesprek en reflectie. De methodiek is zo opgebouwd dat je telkens een laagje van de ui afpelt en weer verbinding voelt met je eigen kern. Zo ontstaat ruimte voor iets anders. Opluchting. Bezinning. Daadkracht.

IMG_4429

Ervaring
Mijn vaardigheden als mentor heb ik ontdekt bij Van Harte & Lingsma (2014) en aangescherpt door me te verdiepen in de existentiële filosofie (2018 Købnhavens Universitet, 2020 KU Leuven). Als speechcoach scherp ik dagelijks mijn gevoel voor woord en daad. Mijn belangrijkste bron voor begeleiding blijft mijn eigen levenservaring. Een ervaring die ik liever kwijt dan rijk ben, maar waar ik nu graag anderen mee help.

Investering
In een serie van 4, 6 of 8 gesprekken van 1.5 uur (online of offline in de regio Den Haag) leggen we samen een basis om met meer energie en vertrouwen de huidige tijd tegemoet te treden. Kairos krijg je natuurlijk van mij cadeau. Plus een extra editie om door te geven aan iemand die je ook een liefdevolle gesprekspartner gunt.

Wil je meer weten? Dan hoor ik heel graag van je.

Lieve groet van Imma

info@kairosdagboek.nl | 06 51 82 20 97

 

 

Kairos wordt gebruikt door therapeuten, dominees en coaches. Als aanvullend hulpmiddel. Wil je Kairos ook inzetten in jouw praktijk? Neem gerust contact met me op. Ik zou het fantastisch vinden als Kairos ook via jou haar weg vindt naar de mensen voor wie we haar hebben gemaakt.

instagram
info@kairosdagboek.nl
KvK 62197355
BTW NL001429523B58

Kairos gaat over vertragen.
En daarom doen we aan ‘slow shipment’: we gaan 2 keer per week naar de post om de bestellingen te verzenden.

instagram
info@kairosdagboek.nl
Kvk 62197355
BTW NL001429523B58

Kairos gaat over vertragen.
En daarom doen we aan ‘slow shipment’:
we gaan 2 keer per week naar de post
om de bestellingen te verzenden.